INFO KOSÁR

TO'peraPROGRAM

2020. július 31.

 
T'Opera: komolyzenei koncert festői helyszínen
 
Nyári kiruccanás és komolyzenei koncert – akár a személyes, akár a barátokkal vagy a családoddal közösen tervezett bakancslistádra most érdemes felírnod a dátumot, július 31-ét, amikor csodálatos tóparti varázslatban lesz részed. Itt a helyed, úgyhogy foglald is le most!
 
Komolyzenei koncert a Tisza-tónál július 31-én
 
Ha a szabad ég alatti nyári fesztiválok világa eddig kissé idegen volt számodra a zenei stílusok miatt, és akkor is, ha annyira imádod őket, hogy más műfajokat is szívesen hallanál festői helyszínen, exkluzív környezetben: fogadd el a Tisza-tó tündérének meghívását!
 
Mitől lesz egyszeri és megismételhetetlen ez az élmény?
 
Igazi összművészeti alkotás maga a T'Opera komolyzene koncert, mert a maga egészében sokkal többet és mást is nyújt a részek összegénél. Pedig egyenként is mennyire csábító az a számtalan csábítás, amely csakis itt kápráztat el egyszerre, egy helyen!
 
A szabadtéri, egész estés, nagy koncert különböző művészeti és zenei stílusokat ötvöz. Helyet kapnak itt a komolyzene mellett más, igényes füleknek való műfajok is, minden egyébbel, ami kivezet a városi életmód hajszolt hangulatából.
 
Mert igaz a mondás: aki a művészetet szereti...
 
– az nemcsak „rossz emberˮ nem lehet, mint ahogyan a virágok kedvelőiről tartják. Hanem még valami fontosat tudunk róla eddigi laza, de elit közönségünk mély ismerete alapján. Mégpedig azt, hogy aki a művészetet szereti, az a természetben is tud gyönyörködni.
 
Hogy miért van ez így? Azért, mert mindkettő a katarzis, a lebilincselő érzések, a felemelő élmények általi lelki megtisztulást nyújtja számunkra, amióta ember él a Földön.
 
De még sohasem volt erre nagyobb szükségünk mind egyénileg, mind pedig közösségként – családunk, barátaink és más igényes kultúrafogyasztók társaságában, akikkel együtt lenni jó –, mint éppen ma, a sebességstressz korában.
 
Hadd rohanjon a világ, Te lassíts a Tisza-tónál!
 
Ez a komolyzenei koncert mindenkit megragad, aki a művészetet és a természetet ugyanúgy szereti. A T'Opera művészeti rendezvényen idén nyáron, július 31-én egyedülálló módon egyszerre figyelheted csodálattal a világ varázsát a kicsiny fűszáltól a csillagos égig, és merülhetsz el a zene élvezetében.
 
A terjedelmes színpad előtt több ezer néző befogadására alkalmas közösségi tér jön létre ezen a fenséges péntek estén. Itt a csodálatos naplemente mellett élvezheted a legújabb fény- és színpadtechnika segítségével a magas minőségű, komolyzenéhez kapcsolódó művészeti produkciót – ezt az egyszeri és megismételhetetlen nyári csodát, amit a T'Opera komolyzenei koncert és összművészeti rendezvény varázsol eléd.
 
Néhány jó előjel, amiből tudhatod, hogy itt a helyed:
 

 

  • szívesen ruccansz ki családoddal kirándulni, és a minőségi kultúrát többre tartod a szokványosnál
  • Te is azt vallod, hogy a természet és a művészet szeretete közös tőről fakad, és mindkét közegben imádsz elmerülni, akár egyszerre is
  • komplex művészeti és személyes élményt szeretnél megélni egy olyan különleges, stresszoldó terepen, amilyet csak a Tisza-tó tündére tud eléd varázsolni
  • egyszerűen csak kikapcsolódásra vágysz, térben talán csupán kilométerekre, de lélekben és élményben fényévekre távol a város zajától!

 
Ugye magadra ismersz?
 
Hát akkor hát irány a nyár fénypontja, amelyre szeretettel és szuper programokkal vár a T'Opera komolyzenei koncert!

1. Tiszafüred, Morotva Kerékpáros Pihenőpark Szolnoki Szimfonikus Zenekar, Vezényel: Toshifumi Kanai 20:00
Miklósa Erika koloratúrszoprán, Horváth István tenor, Horgas Eszter fuvolaművész, Kalmus Felicián csellóművész, Sóki Ferenc tárogatóművész, Sándor Szilvia versenytáncos
Szegedi Klug Péter Iskola siket és nagyothalló diákjai, Fővárosi Nagycirkusz művészei
A közönséget várja a Tiszafüredi Mazsorettek  és az Extreme Dance Team táncosai

Műsorunkat esőben is élvezheti a közönség, mivel az előadás rendezvény sátorban kerül megtartásra. Érkezéskor pezsgővel várjuk vendégeinket. Előadás előtt és a szünetben kitűnő kézműves söröket és különböző ételeket vásárolhatnak vendéglátó egységeinkben.
Facebook Instagram