2017

ELŐZETESEK
BESZÁMOLÓK

ELŐZETESEK


Operajóga is lesz a Tisza-tavi Fesztiválon
Kerékpáros és csónakos túrákkal egybekötött minikoncertek, operajóga és táncelőadások is lesznek júliusban a Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztiválon. A negyedjére megrendezett fesztivál elsődleges célja a kultúra, a természet és az aktív pihenés összekapcsolása.
www.origo.hu

Idén is lesz Tisza-tavi Fesztivál
A három napos programsorozat néhány éve indult Debreczeni Ildikó tervei alapján.
www.szoljon.hu

Kerékpáros és csónakos túrák koncertekkel a Tisza-tavi fesztiválon
A fesztivál első délutánján különleges operajógán vehetnek részt az érdeklődők, majd a tiszafüredi Morotva félszigeten rendezik meg a gálaestet a Miskolci Nemzeti Színház Zenekara és a szolnoki kibővített Bartók Béla Kamarakórus közreműködésével, Sándor Szabolcs vezényletével – mondta el Jakus Anita, a Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál projektvezetője a rendezvény csütörtöki sajtótájékoztatóján Budapesten.
iszolnok.hu

Minikoncertek, operajóga és táncelőadások
A negyedik alkalommal megvalósuló fesztivál elsődleges célja a minőségi kultúra, a természet és az aktív pihenés összekapcsolása.
www.webradio.hu

Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál 2017
A Természet Operaháza egy minden évben megrendezésre kerülő operafesztivál Tisza-tavon. Idén 2017. július 28-30. között lesz a fesztivál, ahol a minőségi kultúra, a természet és a sportszerető életmód találkozik.
www.programturizmus.hu

Ezen a nyáron is nagyot megy Tiszafüred
Tiszafüred idén is kiemelt helyszíne lesz a Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztiválnak
www.hajdupress.hu

A nap embere - Szolnok TV
videó
www.szolnoktv.hu

Kulturális Híradó - M1 Médiaklikk
videó - 7:55-től
www.mediaklikk.hu

Kötelező nyári program a Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál
Az idei Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál ismételten megrendezésre kerül a Tisza-tó körül. Együttműködünk Ókovács Szilveszter főigazgató úr jóvoltából a Magyar Állami Operaházzal, melynek több neves művésze is fellépőink között szerepel.
www.wemagazin.com

Az Opera művészei is fellépnek a Tisza-tavi Fesztiválon júliusban
Nagyon örülünk, hogy ott lehetünk az általa létrehozott Tisza-tavi Fesztiválon, és nem hivalkodóan, de elfoglalva méltó helyünket, megjelenhetünk a gazdag programkínálatban" – mondta el Ókovács Szilveszter főigazgató.
www.opera.hu

A Tisza-tó térségének egyik zászlóshajó projektje lehet a Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál
Debreczeni Ildikó, a szolnoki JelmezArt Kft. ügyvezetője, és a Természet Operaházának megálmodója elmondta, hogy a Tisza-tónál megépül egy csodálatos vízililiomot formázó, tóra épített, 4.000 fő befogadására alkalmas vízi színház, akkor egy egyedülálló turisztikai attrakcióval gazdagodik nemcsak a Tisza-tó és Jász-Nagykun-Szolnok megye, hanem hazánk is. Ezzel vonzó úti célként feltéve az országot az európai és azon túli operakedvelő közönség térképére.
www.alfoldhir.hu

Aktív pihenés és a kultúra ötvözése
A délután folyamán, Magyarországon egyedülálló módon, a TO'PERA keretén belül, egy különleges operajógán vehetnek részt a vendégek. Vizin Viktória mezzoszoprán és egy vonós négyes kíséretével, közvetlen a Tisza-tó partján, Sándor Szabolcs zongoraművész által komponált zenéjére, Benkő Ildikó jógaoktató tart lelki békét és nyugalmat árasztó környezetben jógaórát.
www.hirlap.eu

Az Operaház művészei is csatlakoznak a Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztiválhoz
Jakus Anita, a Természet Operaháza Tisza-tavi fesztivál projektvezetője elmondta, hogy idén egyedülálló módon, a Tisza-tó partján, a tó vizén és a tó vizében is láthatunk majd produkciókat.
www.goutazas.hu

The 4th Lake Tisza Festival -Tiszafüred -2017.
Opera in the Air … Three days around and by the Lake Tisza!
www.rollinginbudapest.com

Opera a Tisza-tó partján
A Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivált Debreczeni Ildikó álmodta meg a csodálatos természet, az aktív pihenés és a kultúra ötvözésével. A cél a minőségi kultúra összekapcsolása az egészséges életmóddal, valamint a Tisza-tó természeti adottságainak, madár- és állatvilágának megismertetése a nemzetközi és a hazai közönséggel.
www.kultura.hu

Gálakoncerttel nyit a háromnapos találkozó
Négy éve még csapat­építő Tisza-tavi túraként kezdődött, majd a Magyar Állami Operaházzal összefogva kivételes operatalálkozóvá bővült a program, amely nem titkoltan a tiszántúli régió turizmusát is fellendíteni szándékozik.
www.magyaridok.hu

Operák szólnak a Tisza-tó partján
Ami néhány éve csak egy baráti társaság hangulatos ötlete volt, mára igazi kulturális különlegességgé nőtte ki magát. Július utolsó hétvégéjén minden út az operához vezet a Tisza-tónál. Bringával, csónakkal vagy csak gyalogosan.
www.vilagszam.hu

Kerékpáros és csónakos túrák, koncertek várnak mindenkit a Tisza-tavi Fesztiválon
A negyedik alkalommal megvalósuló rendezvény legfontosabb vezérelve a nívós kultúra, a természet és az aktív pihenés összekapcsolása. Mindemellett fontosnak tartják azt is, hogy az internacionális sikereket elért művészek fellépése mellett megismertessék az érdeklődőkkel a helyi értékeket, a látogatóknak pedig lehetőségük nyílik megkóstolni a helyi gasztronómiai különlegességeket és betekintést nyerni a Tisza-tó menti települések életébe.
www.utazas.com


 
Facebook Instagram