2019

ELŐZETESEK
BESZÁMOLÓK ​

ELŐZETESEK


Operaház a szabad ég alatt: ahol a természet és a zene egymásra talál
Ha percre be van osztva az időd, és körülötted zajosan csörtetnek, a zene enyhülést hoz. A Természet Operaháza egyesíti számodra mindazt, ami a lélek számára pihentető, és a testnek frissítő! Lélekemelő zene és tóparti mozgás 4 napon át.
www.ilovetiszato.hu

Természet Operaháza: A Tisza-tavi idill az, ami az egyszerű boldogságot tükrözi!
Gyere és vegyél részt a CSALÁDI TO´PIKNIK és TO’PERA, a TOUR D’OPERA, valamint a BOAT D’OPERA-n és éld meg a Tisza-tavi idillt!
www.ilovetiszato.hu
 

Debrecen az idei Tisza-tavi fesztivál díszvendége
Debrecen vezetősége néhány éve partnervárosi kapcsolatot alakított ki Tiszafüreddel, és a város kulturális regióközpontként kapcsolódik be immár hagyományosan a füredi és a hortobágyi kulturális és turisztikai rendezvényekbe. Idén a hajdú-bihari város lesz a július 25. és 28. között megrendezendő Tisza-tavi fesztivál díszvendége.
www.kultura.hu

Komolyzene, opera, sport és finom ételek várják a Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál résztvevőit.
Tiszafüred. Idén Debrecen lesz a díszvendége a Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztiválnak július 26. és 28. között. A rendezvény szervezőinek célja a minőségi kultúra összekapcsolása az egészséges életmóddal, a Tisza-tó természeti adottságainak megismertetése. A programban komolyzene, opera, táncprodukciók, sport és egyedi előadások szerepelnek. A fesztiválon 260 művésszel találkozhatnak az érdeklődők – hangzott el a debreceni Kölcsey Központban tartott sajtótájékoztatón kedden.
www.haon.hu

EGYÜTT FUTHATSZ MIKLÓSA ERIKÁVAL A TISZA-TAVI FESZTIVÁLON
írta: Lázár Tünde
Az idén már 6. alkalommal megrendezésre kerülő, fantasztikus hangulatú Tisza-tavi fesztiválnak július 26. és 28. között Debrecen lesz a díszvendége– jelentették be a szervezők kedden sajtótájékoztatón a cívisvárosban. Debreczeni Ildikó fesztiváligazgató, a rendezvény megálmodója szerint a Természet Operaháza Tisza-tavi fesztivál a kultúrát ötvözi a természettel és az aktív pihenéssel. 
www.gyereatiszatora.blog.hu

Ne maradj le a legjobb nyaralóhelyekről: mutatjuk az ország strandparadicsomait
Közeleg a nyár, ami egyet jelent a pihenéssel, utazással, egyszóval a nyaralással. Nincs könnyű dolgunk, mivel rengeteg úti cél közül választhatunk, ezért jobb hozzálátni a keresgélésnek, nehogy lemaradjunk a legjobb helyekről. A HelloVidék összeállította azoknak a belföldi nyaralóhelyeknek a listáját, melyeket mindenképp érdemes meglátogatni.
www.hellovidek.hu

 
Amerikai énekest is várnak a fesztiválra
Sz. L. L.
Egy New York-i operetténekessel, az operajógával és a 100 tagú cigányzenekarral is találkozhatnak a vendégek idén, a hatodik Tisza-tavi Fesztiválon.
www.szoljon.hu

Tiszafüred - A környék alig egyórányi autóútra van Debrecentől és rengeteg élményt kínál.
A Tisza-tó hallatán sokáig leginkább a szabadstrandolás jutott eszembe, ami bevallom, nem igazán csigázta fel soha az érdeklődésem, mert nem vagyok az a vízparton hasát süttető típus. Később egyre többet hallottam az ártéri területek csodálatos élővilágáról, a tó körüli bringázási lehetőségekről, a partmenti fesztiválokról, ami már kíváncsivá tett, így nagy örömmel utaztam el nemrég, hogy személyesen járjak utána, mitől is különleges a Tisza-tó. Hamar rájöttem, közel sem ismerem ezt a környéket, pedig egyórányi autóútra van csak Debrecentől és rengeteg élményt kínál.
www.dehir.hu

 A Természet Operaháza – Indul a 6. Tisza-tavi Fesztivál
A Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál egy teljesen egyedi, különleges élményeket nyújtó minőségi zenei fesztivál a Tisza-tónál július 26. és 28. között, amely idén immár 6. alkalommal kerül megrendezésre.
www.papageno.hu

Fesztiválszezon: Tisza - tavi Fesztivál 2019
A Tisza-tó Magyarország egyre népszerűbb üdülési célterülete, vadregényes tájaival jelentős ökoturisztikai bázis, horgászok rendkívül közkedvelt pihenőhelye. Aki ellátogat a Tisza-tóhoz, annak egész biztos lesz egy „csónaktúrás" élménye is.
www.wemagazin.hu


 
Facebook Instagram