2016

ELŐZETESEK
BESZÁMOLÓK

ELŐZETESEK


Természet Operaháza az Utazás Kiállítás és Vásáron - Sajtótájékoztató 2016. 03. 01.
Ennek egyik kiemelt eseménye március 4-én 11.00 - 15.00 óra között zajló "Alföld Szíve Ízei" gasztronómiai bemutató, amelynek során a megye kedvelt és ismert ételei mellett helyi kézműves termékeket is meg lehet kóstolni. A nagy színpadon kísérő rendezvényként bemutatkozik a "Természet Operaháza" projekt.
www.jnszm.hu


Utazás kiállításra készül a megye
A gasztronómiai esemény színpadi kísérőrendezvényeként bemutatkozik a Tisza-tónál megvalósuló Természet Operaháza projekt operaénekesek és táncosok közreműködésével.
www.karcagtv.hu


"Fantasztikus zenei élmények a résztvevőknek"
Március 23-án, a Tisza Balneum Hotelben, sajtótájékoztatón mutatták be a Tisza-tavi fesztivál, a Természet Operaháza elnevezésű rendezvénysorozat programját.
www.fonixtvtiszafured.hu


Nagy Színpadon mutatkozik be a Természet Operaháza rendezvény
Ennek egyik kiemelt eseménye március 4-én 11.00 - 15.00 óra között zajló "Alföld Szíve Ízei" gasztronómiai bemutató, amelynek során a megye kedvelt és ismert ételei mellett helyi kézműves termékeket is meg lehet kóstolni. A nagy színpadon kísérő rendezvényként bemutatkozik a "Természet Operaháza" projekt.
www.jnsz.hu


Szolnok is bemutatkozik a budapesti Utazás Kiállításon
Debreczeni Ildikó, a Tisza-tavi Fesztivál Nonprofit Kft. ügyvezetője az Európában egyedülálló A Természet Operaháza című Tisza-Tavi Fesztiválnak az Utazás Kiállításon való megjelenésével kapcsolatosan elmondta, hogy március 4-én a nagyszínpadon lesz lehetőségük fél órában bemutatkozni.
info.szolnok.hu


Európában egyedülálló háromnapos esemény
A gasztronómiai bemutató kísérőrendezvényeként a kiállítás nagyszínpadán Kovács Sándor, a megyei közgyűlés elnöke mutatta be a Természet Operaháza című Tisza-tavi Fesztivált. A Tisza-tónál megálmodott rendezvény idén július 15-16-17-én zajlik.
www.jku.hu


Utazási Kiállítás Sajtótájékoztató - 2016.márius 1.
www.karcagtv.hu (videó)


Budapesti Utazási Kiállítás - 2016.márius 3-6.
www.echotv.hu (videó)


Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál sajtótákékoztató
Nagyszabású komolyzenei rendezvényre készülnek a Tisza-tavon.
www.szolnoktv.hu (videó)


A Nap embere - Debreczeni Ildikó
A Szolnok Tv stúdiójában Debreczeni Ildikó fesztiváligaztató adott interjút a Természet Operaház Tisza-tavi Fesztiválról.
www.szolnoktv.hu (videó)


Operaház épül a természetben
És csak 75 kilométerre Debrecentől. "Az elmúlt évek közös munkájának kezd beérni a gyümölcse"1
www.civishir.hu


Tour D'Opera: Természet, Sport, Kultúra
A négy megyét felölelő Tisza-tó mára az összefogás szimbólumá vált, s örömmel tölti el, hogy a csodálatos természet, az aktív pihenés és a kultúra ötvözésével idén is egy országos színvonalú esemény kínál majd kikapcsolódást minden korosztály számára.
www.hevesmegye.hu


A Természet Operaháza c. fesztivál programja
A Főnix Tv Tiszafüred beszámolója: 
videó


Turisztikai termék lett a Természet Operaháza Fesztivál
A fesztivál igazgatója kiemelte, hogy a Természet Operaháza fesztivál arra hivatott, hogy a turisztikai és kulturális rendezvényekkel fellendítse a tisza-tavi régió településeinek gazdaságát. 
www.turizmusonline.huTermészet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál sajtótájékoztatója
Nagyszabású komolyzenei rendezvényre készülnek a Tisza-tavon. Július közepén nyitja majd meg kapuit, ahol összhangba kerül a sport és a kultúra. 
www.tudositok.hu (videó)"Egy igazi vadvízország"
A Tisza-tó Magyarország második legnagyobb tava, 127 km2-nyi területével más tóval nem hasonlítható össze: változatos felszíne mozaikos tájával egy igazi vadvízország az Alföld közepén. 
www.alföldszive.hu

 
Nagyszabású komolyzenei rendezvény
www.port.hu


"A hazai turizmus kiemelt központja lett a Tisza-tavi régió"
Úgy gondolom Tiszafüred, a Tisza-tó méltó versenytársa lehet a Balatonnak - fogalmazott Ujvári Imre. Hozzátette, olyan természeti látványosságokkal rendelkezik a térség, hogy akár más európai turisztikai célpontoknak is kihívója lehet. 
www.tiszatoradio.huOpera a természet lágy ölén
A július 15-17. között sorra kerülő, 24 helyszínen 320 fellépőt felvonultató Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál ennek szellemében egyszerre innovatív, értékteremtő és környezettudatos. 
www.fidelio.hu


Háromnapos fesztivállá bővül a Tisza-tavi Tour D'Opera
Kiállítások és bemutatók sokaságával, továbbá neves és fiatal előadók zenei produkcióival várja a látogatókat július közepén a Tisza-tavi kerékpártúra, a Tour D'Opera, mely idén Természet Operaháza elnevezéssel háromnapos fesztivállá bővül.
www.ma.hu


Természet Operaháza
Kiállítások és bemutatók sokaságával, továbbá neves és fiatal előadók zenei produkcióival várja a látogatókat július közepén a Tisza-tavi kerékpártúra, a Tour D’Opera, mely idén Természet Operaháza elnevezéssel háromnapos fesztivállá bővül – közölte a rendezvény ötletgazdája és főszervezője. Debreczeni Ildikó elmondta: a rendezvény összekapcsolja a Tisza-tó páratlan természeti adottságait a minőségi kultúrával.
www.kultura.hu


Fesztivállá bővül a Tisza-tavi Tour D'Opera
Kiállítások és bemutatók sokaságával, továbbá neves és fiatal előadók zenei produkcióival várja a látogatókat július közepén a Tisza-tavi kerékpártúra, a Tour D'Opera, mely idén Természet Operaháza elnevezéssel 3 napos fesztivállá bővül - közölte a rendezvény ötletgazdája és főszervezője.
www.szinhaz.hu


Háromnapos fesztivállá bővül a Tisza-tavi Tour D'Opera
A rendezvény egyediségét az adja, hogy a Tisza-tó páratlan természeti adottságait és változatos kikapcsolódási lehetőségeit összekapcsolja a minőségi kultúrával és az egészséges életmóddal.
www.musicianswho.hu


Miniopera Magyarország egyetlen "miniszigetén"
A résztvevők igényeit figyelembe véve bővült idén háromnapos fesztivállá a program - közölte Debreczeni Ildikó, hangsúlyozva, hogy  Áder János köztársasági elnök vállalta a Természet Operaháza fővédnöki, míg Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter, Lengyel Györgyi és L. Simon László kulturális örökségvédelemért és kiemelt kulturális beruházásokért felelős államtitkár a védnöki tisztét.
www.prae.hu


"Ma délelőtt"
(videó 30:20)

www.mediaklikk.hu
 

 

5 dolog, ami tavaly még nem volt a Tisza-tónál
A Természet Operaházában a diszes csarnokról a természet gondoskodott, a dalról és zenéről pedig a projekt megálmodója, és igazgatója Debreczeni Ildikó fog gondoskodni, aki egy Tisza-tavi naplementében gyönyörködve álmodta meg ide, a Tisza-tóhoz nagyszabású tervét, a Természet Operaházát.
www.gyereatiszatora.blog.huTermészet Operaháza fesztivál indul a Tisza-tónál
A fesztivál pénteki nyitónapja Tiszafüredhez kötődik, ahol a városházán a magyar történelem különböző korszakainak ruhaviseleteit bemutató, Kovács Yvette Alida díszlet- és jelmeztervező munkáiból válogatott jelmezkiállítás nyílt.
www.fidelio.hu


Pénteken kezdődik a Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál
Az elmúlt években Tour D’Opera néven megrendezett Tisza-tavi kerékpártúra az idén Természet Operaháza elnevezéssel háromnapos fesztivállá bővül, amely 24 helyszínen 320 fellépővel várja a közönséget.
www.haon.hu


Számos komolyzenei koncerten és szórakoztató programon vehetünk részt kerékpározás vagy hajókázás közben.
Mint azt a program neve is mutatja, a Természet Operaháza egy komolyzenei fesztivál. A rendezvény célja, hogy a kulturális programokat összekapcsolja az egészséges életmóddal, miközben megismerteti a látogatókat a Tisza-tóval. A háromnapos fesztivál során számos komolyzenei koncerten és szórakoztató programon vehetünk részt kerékpározás vagy hajókázás közben.
funiq.hu


A Természet Operaháza - fesztivál a Tisza-tónál
Az elmúlt években Tour D’Opera néven megrendezett Tisza-tavi kerékpártúra  az idén Természet Operaháza elnevezéssel háromnapos fesztivállá bővül, amely 24 helyszínen 320 fellépővel várja a közönséget.
operavilag.net


Kultúra és egészség: irány a Természet Operaháza
Július 15-16-17-én rendezik meg a Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivált. A három napos rendezvény olyan változatos programmal várja az érdeklődőket, mely garantáltan testi-lelki-szellemi kikapcsolódást nyújt minden korosztály számára. 
jaszberenyhirado.hu


Biciklivel és csónakkal a Természet Operaházába
Pénteken kezdődik a háromnapos Természet Operaháza Tisza-tavi Fesztivál. Szombaton és vasárnap a kulturális programok, koncertek helyszíneit biciklivel és csónakkal közelíthetik meg a látogatók.
www.turizmus.com


Összművészet a Tisza-tónál
A Magyar Turisztikai Ügynökség a közelmúltban tudatta, az újkeletű, ám annál színesebb programmal és egyedi lehetőségekkel működő művészeti seregszemle szinte egyedülálló kulturális vállalás, amelyhez fogható Európában, szinte nincs is.
www.nepszava.hu


"A nap embere"
(videó 08:10)

www.szolnoktv.hu 
Facebook Instagram